Visit HelsingørVisit Helsingør

Visit Helsingør

Velkommen til Helsingør. The home of Hamlet og Den Danske Riviera Nordsjælland

Visit Helsingør

IF SHAKESPEARE WAS HERE ? Harrison Stratford, turist og en karakteristisk engelsk Shakespeare efterforsker, har igennem de sidste mange årtier utrætteligt ledt med lys og lygte efter en helt bestemt mursten på Kronborg Slot. En mursten med en særlig håndskreven inskription: William Shakespeare was here.

Visit Helsingør

Kulturhuset Helsingør
Kulturhuset Helsingør

VisitNordsjælland og Helsingør Turistbureau er åbent hele året. Turistkontoret ligger i den nye bygning "Kulturværftet",  centralt beliggende i forhold til bykernen og Kulturhavnen med Kulturværftet, M/S Museet For Søfart og Kronborg som nabo.

Visit Helsingør

Helsingør turistinformation Allegade 2
3000 Helsingør
Telefon: +45 49 28 28 28 E-mail:kepo@helsingor.dk

Helsingør turistinformation Åbningstider
Mandag - Fredag 10:00 - 21:00
Lørdag, Søndag 10:00 - 17:00
I Kulturværftets reception kan du hente foldere om Kulturhavnen, M/S Museet For Søfart, Kronborg Slot og Helsingørs mange andre seværdigheder.
Her er bykort og forslag til byvandring på egen hånd, men også brochurer om Nordsjællands øvrige attraktioner.

Hent gratis alle VisitNordsjællands brochurer, inkl. et stort Nordsjællandskort. Der er gratis adgang til computer og trådløst netværk (Wi-Fi).

Helsingør Pigegarde marcherer gennem Helsingør city hver fredag i perioden maj til september, og som 'Nissegarden' fra slutningen af november og frem til jul.

Når du er i Helsingør, kan vi anbefale "10 MUST SEE attraktioner i Helsingør

Hvem er VisitNordsjælland

Print et Turist bykort over Helsingør pdf

Helsingør Café og Restauranter

Cafe Olai Helsingør
Den 24, 25, 26 december og
1.st Nytårsdag er Café Olai lukket
Nytårsaften den 31. åben til kl. 16:00

Besøg Café Olai Helsingør
Efter en hektisk dag med Power-shopping i Helsingør City er det dejligt afslappende at besøge den legendariske Cafe´Olai som ligger i Helsingør´s City centrum.

Café Olai afspejler det gamle Helsingør i såvel atmusfære som indretning, og selv priserne er som For 1/4 århundrede siden.

Café Olai har et velplejet renumé der rækker langt ud over landets grænser og Café Olai er et af de bedste spisesteder i Helsingør og omtales jævnligt  i magasinerne Travel News og Globetrotter, som en del af Helsingør´s kultur.

Du finder Café Olaiwww.cafeolai.dk

Bordbestilling Tlf: 49 20 16 07
eller online Café Olai Bordbestilling.

Shopping i Helsingør

Helsingør shopping
Stengade Helsingør

Åbningstider Helsingør City

Mandag – torsdag åbent til kl.17:30
Fredage åben til kl. 18.00
Lørdage åbent til kl. 15.00
1.st og sidste lørdage i måneden åbent til kl. 15.00

Loppemarked Helsingør
Simon Spies Plads 

Hver lørdag fra kl. 09:00 til kl. 15:00 I sommerhalvåret fra april til oktober kan du opleve Helsingør Loppetorv for enden af gågaden. Omkring 100 stande vil være placeret udendørs på Stengade, Svingelport (ved Simon SpiesPlads), Strandgade, Klostergade og Rosenkildestien.

Så find dine bedste kræmmer-gener frem og gør et kup!

Interesseret i en stand på Helsingør Loppetorv? Book en stand.

Hoteller i Helsingør

Visit Elsinore Denmark
Bed & Breakfast Nordsjælland

Restauranter & Spisesteder

SHOPPING i HELSINGØR

Tag veninden under armen og tag på shoppetur til det dejlige Helsingør. Vi har 250 special- og dagligvarebutikker i skønne, smukke og rare omgivelser. Snup en frokost på en af vores mange hyggelige cafeer og restauranter.

Helsingør Bycenter
Stengade Helsingør

Helsingør Bycenter er en lille hyggelig oase i hjertet af Helsingør.
Her finder du 25 spændende butikker og gode spisesteder, et sjovt legeland til børnene og gratis parkering.
Helsingør Bycenter har et bredt udvalg inden For dame- og herremode, delikatesser, dagligvarer, personlig pleje, spil, sport og inspiration til hjemmet.

Helsingør Cityforening
Stjernegade 13
DK-3000 Helsingør
info@helsingorhandel.dk

Torvedage i Helsingør

Der er torvedage i Helsingør City fra april til november, Hver onsdage og lørdage
fra kl. 08.00 – 14.00
fredag kl. 11.00 – 17.00

Torvedage i Helsingør

Helsingør City Walk & 10 "Must See" Attraktioner

Søfartsmuseet
M/S Museet for Søfart

Kan du ikke få øje på M/S Museet for Søfart? Så er du ikke den første. For det prisbelønnede, ikoniske museum, tegnet af den verdenskendte, danske arkitekt Bjarke Ingels, ligger under jordens overflade. Så kik ned!

M/S Museet For Søfart har siden åbningen i 2013 været et af de mest omtalte museer nationalt og internationalt.

Museet, der er tegnet af den danske stjernearkitekt Bjarke Ingels, er placeret i Helsingør Skibsværfts gamle tørdok, som derved er blevet bevaret som et historisk monument over industrialismen.

Helsingør City Walk & 10 "Must See" Attraktioner

Elsinore Historical City Walk

Elsinore City Walk beskriver historien om Sundtoldens by,  som inspirerede William Shakespeare til at skrive sit mest berømte skue spil, Hamlet.

Som perler på en snor ligger den ene velbevarede og nænsomt restaurerede bygning efter den anden i et retvinklet, skakbrætlignende gadenet fra Erik af Pommeren - 1400 tallet. De enkelte huses arkitektoniske fremtoning viser stiltræk fra 14 - 1500 tallet til nutiden.

Ruten fortæller hvordan Øresundstolden For 400 år siden gjorde Helsingør til en af  Europas og Danmarks førende byer og inspirerede William Shakespeare til at skrive sit mest berømte skue spil, Hamlet. , - om H. C. Andersens opvækst, opdragelse og skolegang i Helsingør fra 1828 - 1829.& nbsp; - Helsingør´s strategiske placering og betydning for skibsfart og handel.

Er du turistguide eller på byvandring med en guppe kan du printe Elsinore City Walk folderen fra en PDF fil. Er du i nærheden af et turistkontor, printer de gerne folderen for dig.

Helsingør Gavekort

Helsingør Gavekort

Gaven som aldrig skal byttes

Café Olai tilbyder den perfekte gave idé.
Det kan ofte være svært, at finde den helt rigtige gave til ham eller hende som har alt. Med Helsingør gavekort går du aldrig forkert “i byen”. Og du er sikker på at skabe glæde og begejstring.

Gavekortet kan anvendes i Café Olai Helsingør og gavekortet forældes aldrig.

Gavekortet fungerer ligesom et Dankort. Beløbet skal min. være på 100,- og det kan anvendes igen og igen. det beløb du køber for, bliver afskrevet og restbeløbet kan du gemme og købe for en anden gang.

Smiling Danmark

Helsingør Gavekort

Find  turistforeninger i Nordsjælland her på siden

Hvad sker i Helsingør